02/06/12

ISBEFA 2012

1st International Symposium on Business,
Economics & Financial Applications

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, συνεχίζοντας και διευρύνοντας τις επιστημονικές πρωτοβουλίες και τις διεθνείς συνεργασίες του, διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο στην Κεφαλονιά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 01 & 02 Ιουνίου 2012 στο Αργοστόλι.

Το Διεθνές Συνέδριο έχει οργανωθεί από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με τη συνεργασία των ακόλουθων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων:

- Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων),
- Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας (Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης),
- State University of New York at New Paltz, NY, USA (Business School),
- University of Portsmouth, UK (Business School, Department of Economics). 

Οι διαλέξεις αναφέρονται σε ζητήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς έρευνας αλλά και πρακτικής σε θέματα της διοίκησης επιχειρήσεων, της οικονομικής επιστήμης, των χρηματοοικονομικών και του επιχειρείν. Το διήμερο Διεθνές Συμπόσιο θα δώσει την ευκαιρία σε επιστήμονες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο να παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους πορίσματα. Απευθύνεται σε επιστήμονες, υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς και τελειόφοιτους υψηλών ακαδημαϊκών επιδόσεων από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. 

Το Συμπόσιο αποτελεί μία ακόμη δράση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο της διεύρυνσης του ρόλου του ως δυναμικού φορέα γνώσης και ανάπτυξης και συνάδει απόλυτα με την ανάγκη για εξωστρέφεια και ανάληψη πρωτοβουλιών που προάγουν την ανάπτυξη της επιστημονικής κοινότητας.

Περισσότερα ISBEFA 2012 & Δελτίο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου