04/03/12

Απολογισμός EnergyTech - Ιnfacoma

Εντυπωσιακή και πέραν πάσης προσδοκίας κρίνεται η ποσοστιαία αύξηση της τάξης του 31%, σε σχέση με πέρσι, στη συνολική επισκεψιμότητα των δύο εκθέσεων, INFACOMA και ENERGYTECH, οι οποίες έλαβαν χώρα από τις 16-19 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, 41.326 άτομα επισκέφτηκαν τις δύο εκθέσεις στις 4 ημέρες λειτουργίας τους, ενώ εξετάζοντας κατά μόνας τα εκθεσιακά γεγονότα εκτινάχθηκε κατά 80% η συνολική προσέλευση επισκεπτών στην ENERGYTECH και κατά 13% στην INFACOMA.


Σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων της επισκεψιμότητας, οι απλοί επισκέπτες στην ENERGYTECH διευρύνθηκαν κατά 105%, ενώ στην INFACOMA αυξήθηκαν κατά 27%.

Τις «πύλες» των δύο εκθέσεων πέρασαν και εμπορικοί επισκέπτες από την Αυστρία, Βουλγαρία, Κύπρο, Δανία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ελβετία, Τουρκία, Ισπανία, Συρία, Σλοβακία κα.

Το ραντεβού των εκθετών της INFACOMA και της ENERGYTECH με όλους τους ενδιαφερόμενους για τη δόμηση και την ενέργεια, ανανεώνεται για τα δύο μεγάλα θεματικά αφιερώματα της 77ης ΔΕΘ, DOMISIS και ENERGYLAND.

Περισσότερα Δελτίο Τύπου & Newsletter

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου