9/8/19

Νέα υπηρεσία της CORDIS για Ερευνητικές & Επιχειρηματικές Συνεργασίες

Μια νέα διαδραστική πλατφόρμα που προωθεί ερευνητικές και επιχειρηματικές συνεργασίες στο 7ο ΠΠ για την Έρευνα της ΕΕ εγκαινίασε η CORDIS. Η υπηρεσία σχεδιάστηκε με τρεις βασικές ιδέες, την εξατομίκευση, τη συνεργασία και τη δικτύωση και έχει υιοθετήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά δημοφιλών κοινωνικών μέσων.

Τα μέλη της πλατφόρμας αναπτύσσουν το προφίλ τους, δημιουργούν ή συμμετέχουν σε ομάδες και δίκτυα, συζητούν, προωθούν τις ιδέες και τις υπηρεσίες τους, κλπ. Στην υπηρεσία περιλαμβάνονται πληροφορίες για όλα τις ανοικτές προκηρύξεις του 7ου ΠΠ και τα μέλη μπορούν να συνδέσουν τις ιδέες τους με μια συγκεκριμένη πρόσκληση υποβολής προτάσεων, να αναζητήσουν συνεργάτες, να προσφέρουν την εμπειρία / τεχνογνωσία τους, να προωθήσουν το προφίλ τους, ως συντονιστές ή εταίροι κοινοπραξιών, να αναζητήσουν επιπλέον υποστήριξη από τις ομάδες των Εθνικών Σημείων Επαφής, κλπ. Επιπλέον, λειτουργεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα αντιστοίχισης (automated matching system) για τη σύνδεση επιχειρήσεων, πανεπιστημίων και άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας, ώστε να διευκολύνεται η συγκρότηση κοινοπραξιών και η υποβολή προτάσεων.

Εφόσον συγκροτηθεί κάποια online ομάδα για τη συγγραφή μιας πρότασης, τα μέλη μπορούν να διαμορφώσουν έναν χώρο συζήτησης (discussion space / groups & projects), να μοιράζονται χρήσιμα έγγραφα μέσω της βιβλιοθήκης τους, να κανονίζουν ημερολογιακά συναντήσεις, να συνδέονται αυτόματα με προηγούμενα ερευνητικά έργα που είναι ήδη καταχωρημένα στις βάσεις δεδομένων της CORDIS, να προτείνουν άλλα έργα ή/και συνεργάτες, να ανταλλάσουν απόψεις μέσω του blog τους, να ενημερώνονται με RSS, να καθορίσουν ποιες πληροφορίες είναι προσβάσιμες από όλους και ποιες μόνο από τα μέλη της ομάδας, κλπ.

Στην πλατφόρμα υπάρχουν ήδη 10.2224 προφίλ συνεργατών, 5.337 ζητήσεις συνεργασιών και 73 ανοικτές προκηρύξεις (7ο ΠΠ)


1 σχόλιο:

 1. ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ - Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
  Η καταστροφή της πολεμικής βιομηχανίας της χώρας!


  Καταστρέψτε την Ελλάδα με κάθε τρόπο, μην αφήσετε κανέναν να προκόψει σε αυτή την χώρα!

  Μην δώσετε ευκαιρίες σε ανθρώπους με γνώσεις, αγνοήστε τους, κάντε πως δεν υπάρχουν!


  http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_3529.html


  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_1616.html

  http://armyalert.blogspot.com/2011/03/blog-post_8502.html
  ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ

  Στο κείμενο αυτό θα μπούνε περιληπτικά, όλες οι μελέτες μου από το 1980 μέχρις σήμερα. Έχουν ομαδοποιηθεί μερικώς και δεν είναι με την απόλυτη σειρά ακριβώς. Δηλαδή τη χρονική στιγμή που έγιναν για οικονομία χρόνου και χώρου, δηλαδή κειμένου.
  Μπείτε και διαβάστε άμα θέλετε είναι 41 σελίδες
  Ο Δικαίος Γεώργιος είναι ηλεκτρονικός. Ασχολείται με τα όπλα από το 1978
  και σχεδιάζει όπλα από το 1982! Από το 1993 προσπαθεί να συγκινήσει της πολεμικές βιομηχανίες της χώρας το υπουργείο εθνικής άμυνας και τους υπουργούς υφυπουργούς στέλνοντας εκατοντάδες φαξ και EMAIL αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει. από το 1994-95 σχεδιάζει όπλα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή ασχολείται σε τομείς που δεν έχουν ασχοληθεί άλλοι. Μέχρι σήμερα και έχει φτιάξη περισσότερες από 200 μελέτες και έχει περισσότερες από 300 πατέντες, βρει -ανακαλύψει για να δουλέψουν τα σχέδια του.. δεν θα πω πολλά λόγια για μένα μόνο τρία πράγματα
  έγραψα ότι το υποβρύχιο πανικολής 214 δεν μπορεί να πέσει η κλήση κάτω από της 17-18 μοίρες 7 με 8 μήνες πριν το ανακοινώσει η κατασκευάστρια εταιρία. Την μελέτη για τα ραντάρ L στα φτερά περισσότερο από ενάμιση χρόνο πριν το ανακοινώσουν οι ρώσοι. Για το αδύνατο σημείο του Έβρου και την δυνατότητα να χάσουμε έναν πόλεμο τα λέω από το 1993 υπάρχουν καταγεγραμμένα στο ιντερνέτ περισσότερο από ενάμιση χρόνο πριν ανακοινωθεί το σχέδιο βαριοπούλα

  ένα μεγάλο μέρος από της μελέτες μου μπορείτε να της δείτε εδώ:
  http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=6752.0

  Οι παλιές μου μελέτες.

  http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=839.50

  και σχόλια μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=843.0

  ΑπάντησηΔιαγραφή