01/12/11

Διαγωνισμός "Bada 2.0 Power App Race" της Samsung

Play it. Win it.

Την ευκαιρία να κερδίσουν μέχρι και 1.000.000$ έχουν προγραμματιστές σε παγκόσμιο επίπεδο στο Διαγωνισμό Εφαρμογών "Bada 2.0 Power App Race" που διοργανώνει η Samsung Electronics

Ο συγκεκριμένος Διαγωνισμός πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά και θα λανσάρει επίσημα το λειτουργικό σύστημα bada 2.0 στους προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, εμπνέοντάς τους να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές χρησιμοποιώντας το bada 2.0 SDK (software development kit).

Συνολικά 10 εφαρμογές, 5 για παιχνίδια και 5 ποικίλου περιεχομένου, θα διακριθούν με επιβράβευση χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000.000 δολαρίων συνολικά. Οι δέκα πρώτες εφαρμογές που θα επιτύχουν τα 100.000 downloads θα αναδειχθούν ως οι νικήτριες εφαρμογές του Διαγωνισμού. Επιπλέον, οι νικήτριες εφαρμογές θα λάβουν το διακριτικό «Power App» στο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας (Samsung Apps), λαμβάνοντας αποκλειστικά προνόμια marketing και προώθησης. 

Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό πρέπει να εγγραφούν απευθείας στην ιστοσελίδα προγραμματιστών του bada έως τις 31/12/2011. Οι προγραμματιστές μπορούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό με πάνω από μία εφαρμογές.

Περισσότερα techit.gr & developer.bada.com

Πηγή: www.techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου