01/05/12

Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης Επιχειρηματικότητας 2012

Με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας των δημοσίων φορέων που προωθούν την επιχειρηματικότητα και τις μικρές επιχειρήσεις σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας (ΓΓΒ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σας καλεί να συμμετάσχετε στο Διαγωνισμό για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2012» που προκηρύσσεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι κατηγορίες Βραβείων στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε, είναι οι εξής:
- Προώθηση Επιχειρηματικότητας,
- Επένδυση στις Δεξιότητες,
- Βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος,
- Υποστήριξη στη διεθνοποίηση της επιχείρησης,
- Βραβείο Υπεύθυνης και Συνολικής Επιχειρηματικότητας.

Υπάρχουν δύο στάδια επιλογής:
- 1ο στάδιο (εθνικό)
Επιλογή από Επιτροπή που ορίζεται από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας των προτάσεων που θα προκριθούν στο ευρωπαϊκό σκέλος του διαγωνισμού.
- 2ο στάδιο (ευρωπαϊκό)
Επιλογή από μια υψηλού επιπέδου Ευρωπαϊκή Κριτική Επιτροπή των καλύτερων συμμετοχών (shortlist).

Κάθε Κράτος Μέλος έχει το δικαίωμα να αποστείλει για συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό έως 2 υποψηφιότητες, από 2 διαφορετικές κατηγορίες. Η καλύτερη πρόταση που θα επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Κριτική Επιτροπή, θα βραβευθεί κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας στην ΕΕ (Νοέμβριος 2012).

Αν εκπροσωπείτε εθνική, περιφερειακή ή τοπική αρχή ή σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που έχει συμβάλει στην ενίσχυση της οικονομίας της περιοχής σας και την προώθηση της επιχειρηματικότητας, καταθέσετε τις προτάσεις σας στη ΓΓΒ έως της 18/05/2012.

Περισσότερα ΓΓΒ & ΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου