03/10/12

Η Ελλάδα Καινοτομεί

2ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας

Στόχος του Διαγωνισμού είναι η ενθάρρυνση της έρευνας και παραγωγής καινοτομίας καθώς και της εξωστρέφειας, ως βασικής φιλοσοφίας για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας μας και την προβολή των δημιουργικών και παραγωγικών δυνατοτήτων της. Στόχος ακόμα είναι η ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στην επιχειρηματική κοινότητα, τους εκπροσώπους του χρηματοπιστωτικού κλάδου, τους ερευνητές και τους φορείς καινοτομίας, έτσι ώστε οι καινοτόμες ιδέες και προϊόντα να βρουν το δρόμο προς την επιχειρηματική αξιοποίησή τους.

Τα βραβεία του Διαγωνισμού είναι χρηματικά:- €15.000 για τον πρώτο νικητή και- €8.000 για τον δεύτερο,κάθε μιας από τις δύο κατηγορίες (Εφαρμοσμένη Έρευνα και Καινοτομία).

Επίσης, οι 20 προτάσεις που θα περάσουν στην δεύτερη φάση μετά από την αρχική αξιολόγηση, θα παρουσιαστούν σε ανοιχτές για το κοινό εκθέσεις και σε επιστημονικές ημερίδες σε ολόκληρη τη χώρα, θα έρθουν σε επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο και θα προβληθούν μέσα από τις έντυπες και ηλεκτρονικές εκστρατείες δημοσιότητας του Διαγωνισμού.

Υποβολή Συμμετοχών έως 30/09/2012.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου