01/05/12

Game Design - Kodu

Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιού (Game DesignKodu) με θέμαΠροστασία του Περιβάλλοντος” διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και η Microsoft στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “e-Skills Week 2012”. 

Στόχος του Διαγωνισμού είναι οι νέοι, μέσω της χρήσης του εργαλείου Kodu, για δημιουργία εκπαιδευτικών παιγνιδιών, να εξοικειωθούν με βασικές προγραμματιστικές έννοιες και να αναπτύξουν ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Το Kodu είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε χωρίς να έχει προηγουμένως ασχοληθεί με τον προγραμματισμό. 

Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νέοι - ατομικά ή σε ομάδες (σε κάθε ομάδα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και 3 νέοι) και θα πρέπει να είναι μαθητές επιπέδου Β’, Γ’ Γυμνασίου, Α’, Β’ Λυκείου. Για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι νέοι/ομάδες, θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 04/05/2012 και τη συμμετοχή τους σε μορφή παιχνιδιού Kodu μέχρι τις 21/05/2012. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου