01/11/12

«Πιστεύουμε σε Ένα Καλύτερο Αύριο»

Η καμπάνια «Πιστεύουμε σε Ένα Καλύτερο Αύριο», προσπαθεί να αναδείξει τα καλά πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Ιστορίες ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας και που με τις πρωτοβουλίες τους μας εμπνέουν και ωφελούν το κοινωνικό σύνολο. Μικροί ήρωες της καθημερινότητας που με τις πράξεις τους μας δείχνουν πως εκεί έξω υπάρχουν λόγοι να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο.


Είσαι ο εμπνευστής και δημιουργός μια πρωτότυπης ιδέας που θα ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο; Έχεις αναπτύξει μια ιδέα που θεωρείς ότι πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστή; Μπορεί να αφορά σε μια επιχειρηματική ιδέα που θα δώσει πνοή στην οικονομία της χώρας μας. Μια επιστημονική ανακάλυψη που θα ευνοήσει τη ζωή ορισμένων συνανθρώπων μας. Μια mobile εφαρμογή που θα διευκολύνει την καθημερινότητα κάποιων. 

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (02/11/2012), η επιτροπή του TEDxAthens θα αξιολογήσει τις ιστορίες και θα αναδείξει αυτήν που θεωρεί την πιο πρωτότυπη, την πιο εμπνευστική, εκείνη που αποτελεί έναν αληθινό λόγο για να πιστέψουμε όλοι μας σε ένα καλύτερο αύριο. Ο μεγάλος νικητής θα έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί στο φετινό TEDxAthens, αλλά και να μιλήσει για την ιστορία του σε μια από τις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου