26/01/13

Συνάντηση Υπευθύνων ΜΟ.Κ.Ε

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συμποσίου Επιχειρηματικότητας 2013 

"Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013, στην Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συμποσίου Επιχειρηματικότητας 2013, με θέμα «Επιχειρηματικότητα… από τη θεωρία στην πράξη» που διοργάνωσε το Α.Τ.Ε.Ι.Θ συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των Μονάδων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) των ΑΕΙ & ΤΕΙ όλης της Ελλάδας. Κατά τη συνάντηση αυτή, παρευρέθησαν οχτώ εκπρόσωποι των ΜΟ.Κ.Ε. όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις που έχουν γίνει στα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα της Ελλάδος καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην προσπάθεια τους να προωθήσουν και να μυήσουν περισσότερους ανθρώπους στο επιχειρείν. 

Τη ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, εκπροσώπησε ο επιστημονικά υπεύθυνος κ. Ιωάννης Μπακούρος, Αναπληρωτής καθηγητής με την επιστημονική ομάδα του (Δρ. Ελπίδα Σαμαρά, Επιστημονικούς συνεργάτες κο. Κωνσταντίνο Στεργίου και κα. Εύα Ζήκου) καθώς και η κα Όλγα Χαϊτίδου από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Τα στελέχη της Μονάδας Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασαν το έργο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αναφερόμενοι στην επιτυχή έκβαση της προσπάθειας αυτής η οποία καταγράφεται και αριθμητικά..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου