01/02/13

“Το Επιχειρείν εστί Καινοτομείν”

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Καινοτομίας «Το Επιχειρείν εστί Καινοτομείν» και προσκαλεί όλους να λάβουν μέρος υποβάλλοντας το δικό τους Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan). 

Πρόκειται για μια ανοικτή δράση για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία που φιλοδοξεί να ενεργοποιήσει τους νέους φοιτητές της χώρας να αξιοποιήσουν τις φρέσκιες ιδέες τους, με απώτερο σκοπό να ενισχυθεί μακροπρόθεσμα η εγχώρια επιχειρηματική δράση που μπορεί να αποτελεί ακόμη και το διαβατήριο εξόδου από την κρίση. 

Στο Διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος με ατομικές προτάσεις φοιτητές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών οποιουδήποτε Πανεπιστημίου, ΤΕΙ ή Κολεγίου της χώρας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά δύο μήνες και όλα τα Επιχειρηματικά Σχέδια θα πρέπει να έχουν κατατεθεί ηλεκτρονικά και έντυπα το αργότερο μέχρι 15/02/2013. 

Τα τρία πιο καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια θα βραβευτούν. Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν υποτροφίες συνολικής αξίας 12.000 € ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν τιμητικοί έπαινοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου