16/02/12

EnergyTech - Ιnfacoma - MarminStone

4th EnergyTech
4η Διεθνής Έκθεση Ανανεώσιμων & Συμβατικών Πηγών,
Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος

29th Ιnfacoma
29η Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων,
Ειδών Υγιεινής, Προκατασκευών & Τεχνολογίας

36th MarminStone
36η Διεθνής Έκθεση Μαρμάρου, Πετρωμάτων, Ορυκτών,
Κατασκευών από Μάρμαρο, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού

Θεσσαλονίκη, 16-19 Φεβρουαρίου 2012

Η HELEXPO σύμφωνα και με τους στρατηγικούς της στόχους και εκμεταλλευόμενη το συγκριτικό της γεωγραφικό πλεονέκτημα προκαλεί το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών από τα βαλκάνια και τις όμορες χώρες. Σε συνεργασία με τους επίσημους κλαδικούς φορείς  των χωρών, η HELEXPO προσκαλεί και φιλοξενεί πάνω από 500 εμπορικούς  επισκέπτες από τη Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία, FYROM, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία με άμεσο και ειδικό ενδιαφέρον.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις μαζί τους με σκοπό τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους στις παραπάνω χώρες. Παράλληλα οργανώνεται ευρύ πρόγραμμα προβολής  το οποίο βασίζεται σε στοχευόμενη επικοινωνία, επιλεγμένη δικτύωση περιλαμβάνοντας όλο το μείγμα των ΜΜΕ.  

Με δεδομένη την επιτυχία της έκθεσης η οποία διοργανώνεται με την εγγύηση της HELEXPO, η Θεσσαλονίκη για τέσσερις ημέρες θα γίνει τόπος συνάντησης όλου του κλάδου της Ενέργειας και  της Δόμησης. Το εκθεσιακό τρίπτυχο κατέστησε τη Θεσσαλονίκη κέντρο της ενέργειας και της δόμησης προσελκύοντας πάνω από 40.000 επισκέπτες στη διοργάνωση του 2011.

Τις Eκθέσεις πλαισιώνουν Συνεδριακές Εκδηλώσεις για τη Βιοκλιματική Δόμηση και την Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Περισσότερα EnergyTech & Ιnfacoma & MarminStone
& Newsletter 1 & Newsletter 2 & Newsletter 3

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου